Grondwater wordt toegepast voor vele doeleinden. Drinkwater, energieopslag en bluswater zijn daarvan enkele voorbeelden. We hebben moderne technieken en kennis tot onze beschikking die het mogelijk maken om bronnen zodanig aan te leggen dat we het maximale uit onze ondergrond kunnen halen.  We verrichten een bronboring voor verschillende doelen zoals  waterwinning, waterinfiltratie of voor bodemwarmte- wisselaars. Voor ieder van deze doeleinden hebben wij kennis tot en mét en beschikken wij over het juiste materieel. Iedere boorklus is bij ons dus in goede handen.

 

Onze activiteiten qua bronbemaling concentreren zich op tijdelijk grondwaterverlaging, zodat grondwerk voor bijvoorbeeld rioleringen, bouwputten, kabels en leidingen zonder risico’s kan worden verricht.Afhankelijk van de omstandigheden maken wij gebruik van drie methoden; verticale filterbemaling, drainage en deepwell bemalingen. Onze pompenvloot bestaat uit zowel elektrische- als dieselmotorpompsets. De projecten met bronbemaling kunnen worden uitgevoerd met stand-by stroomaggregaat en/of beveiligingsapparatuur.

 

 Door flexibiliteit binnen onze organisatie zijn wij in staat om bij calamiteiten snel te reageren. Ook als er geen bronbemaling aanwezig is, bijvoorbeeld bij een leidingbreuk.

Video afspelen
Video afspelen