Verhey Toldijk

Vacature monteur (tuin)beregening en pomptechniek

Verhey Toldijk is gespecialiseerd in het realiseren van grondboringen, installaties voor waterbehandeling, brandputten en bodemenergie (WKO). Daarnaast zijn wij een allround installatiebedrijf voor gas, water en elektra voor de regio. Ons bedrijft telt ruim 30 medewerkers.

Een van de specialisaties van ons bedrijf is de aanleg van beregeningsinstallaties voor tuinen en sportvelden. Vanwege natuurlijk verloop en de groeiende markt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor deze projecten.

De functie

Als beregeningsmonteur binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties bij onze klanten. De installaties worden aangelegd voor particuliere tuinen, sportvelden, parken en bij bedrijven. In deze functie combineer je buiten werken in het groen met de techniek.

Als monteur beregeningstechniek heb je vaak een adviserende functie richting de opdrachtgever. Bij projecten ligt er vooraf een plan klaar, maar de gedetailleerde invulling ontstaat vaak ter plaatse in overleg met de klant.

Wat wij zoeken

* MBO denk- en werkniveau
* Rijbewijs B en E
* Goede communicatieve vaardigheden
* Kandidaten met enkele jaren ervaring met beregeningssystemen en pompinstallaties hebben de voorkeur. Maar we zoeken ook nadrukkelijk naar mensen die de wil hebben om hiervoor opgeleid te worden.

Wat wij bieden

* Goede beloning
* Diversiteit aan werkzaamheden
* Diverse doorgroeimogelijkheden zoals bijvoorbeeld installatiemonteur, servicemonteur of boormeester
* Prettige werksfeer in een gezond bedrijf met een platte en informele organisatie

Wil je meer informatie over deze functie/vacature of wil je reageren?

Voor meer informatie over de functie en/of het team kun je contact opnemen met Kasper Snelder op 0575- 452041. Je mail en motivatie mogen gemaild worden naar: info@verheytoldijk.nl.

Share on facebook
Share on linkedin
Kerstvakantie : 31 juli t/m 21 augustus 2021

Voor dringende storingen kunt u contact opnemen met de storingsdiest: 06-33083398

Fijne vakantie gewenst namens het team van Verhey Toldijk.